Nieuws

Halte Werk gaat verder met vormen van nieuwe cliëntenraad

Halte Werk gaat verder met vormen van nieuwe cliëntenraad na een positieve uitspraak van de rechtbank Alkmaar.

Lees verder

Nieuw tegoed op kortingspas in 2019

In 2019 staat er nieuw tegoed op de Huygenpas, AlkmaarPas en MeedoenPas om mee te betalen bij aangesloten organisaties.

Lees verder

Uitspraak in rechtszaak leden Cliëntenraad Halte Werk

De rechtbank Alkmaar heeft uitspraak gedaan in de rechtszaak tussen bestuur Halte Werk en een viertal leden van de Cliëntenraad Halte Werk. Het besluit van Halte Werk om de leden te ontheffen uit hun functie is door de bestuursrechter in stand gehouden.

Lees verder

Uitslag klantonderzoek: 7,8 voor dienstverlening

Het onderzoek dat onderzoeksbureau BMC afgelopen maanden uitvoerde is klaar. In 2018 ontvangt Halte Werk het cijfer 7,8 voor de dienstverlening. Dat was in 2016 een 7,1.

Lees verder

Krapte arbeidsmarkt maakt ruimte voor nieuwe doelgroepen

De campagne van het WSP-NHN, 'Het juiste gereedschap voor elke werkgever’ is deze week gestart.

Lees verder

Coöperatie Lichtpunt van Start

‘Coöperatie Lichtpunt’ gaat van start. Het is een samenwerking van uitkeringsgerechtigden die parttime kunnen ondernemen, maar weinig kans hebben om (volledig) de uitkering te verlaten.

Lees verder

Goed verzekerd met de CZM

Volgende maand is het weer tijd om na te denken over uw (huidige) zorgverzekering. Heeft u de Collectieve Zorgverzekering voor minima (CZM) al bekeken? Die is er speciaal voor mensen die van een minimuminkomen moeten rondkomen. U betaalt een extra lage premie, want Halte Werk betaalt mee aan uw zorgverzekering en Univé geeft korting.

 

Lees verder

Stichting Lezen & Schrijven en Halte Werk starten samenwerking

Negentien procent van deze mensen leeft minimaal één jaar onder de armoedegrens. Reden voor Halte Werk en Stichting Lezen & Schrijven om een samenwerking te starten in het project ‘Halte Taal’.

Lees verder

Onderzoek dienstverlening Halte Werk 2018

Binnenkort gaat ons onderzoek naar onze service van start. Via een vragenlijst willen wij van u horen waar en hoe we zaken kunnen verbeteren. Let op! Niet iedereen krijgt een vragenlijst. Meer weten over het onderzoek?

Lees verder

Ruim 1700 extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

RPAnhn voorzitter Elly Konijn-Vermaas, tevens wethouder gemeente Alkmaar klom samen met managers en directeuren van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) symbolisch naar ‘de hemel’ op de grote kerk in Alkmaar. Dit om de 1705 extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vieren en om te benadrukken samen nog meer banen te willen scheppen.

Lees verder