Banenmarkt 1 oktober in het AFAS stadium

Op dinsdag 1 oktober is er een grote banenmarkt in het AFAS-Stadion. Als werkzoekende heb je daar veel nieuwe kansen op werk. Er zijn ruim 60 werkgevers aanwezig. WSP-NHN en Kracht on Tour organiseren het evenement.

De banenmarkt biedt een mooie kans om je horizon te verbreden. Maak kennis met verschillende bedrijven en organisaties. Zij komen uit branches als productie, logistiek, schoonmaak, beveiliging, agrarisch, zakelijke dienstverlening, techniek, bouw, detailhandel, zorg en horeca. Er zijn ook uitzendbureaus en er is informatie over omscholingstrajecten of werken in het buitenland.

Voordelen

Er worden workshops, een cv-check en sollicitatietips aangeboden. Ook is het mogelijk een professionele foto voor cv of LinkedIn te laten maken. Arbeidscoaches helpen het gesprek met werkgevers aan te gaan. Daniëlle de Gier, accountmanager bij het WSP en organisator van de Banenmarkt: “Veel werkgevers staan te springen om personeel. Het WSP heeft het grootste bestand aan werkzoekenden in de regio. Op de banenmarkt ontmoeten ze elkaar persoonlijk. Juist dat persoonlijk contact is waardevol.”

Vooraf aanmelden

De Banenmarkt is op dinsdag 1 oktober van 9.00 tot 13.00 uur in het AFAS Stadion in Alkmaar. Kijk op www.wsp-nhn.nl/banenmarkt voor meer informatie en aanmelden. Bij aanmelding kun je aangeven op welke tijd je binnenkomt. Entree is gratis.