Nieuw bij Mijn Halte Werk: Mijn Budget

Op de website van Halte Werk is het programma ‘Budget Online’ vervangen door ‘Mijn Budget’. Mijn Budget is een programma voor klanten van Halte Werk met een budgetrekening. Het is onderdeel van ‘Mijn Halte Werk’, de digitale dienst voor klanten.

Verbetering dienst Mijn Halte Werk

Halte Werk is steeds bezig om haar service te verbeteren. Als er mogelijkheden zijn om het klantgemak te vergroten is dat voor ons een reden om aanpassingen te doen. Bij Mijn Budget is de informatie slimmer ingedeeld waardoor klanten een beter inzicht krijgen in hun budget.  

Geldzaken regelen

Klanten kunnen met Mijn Budget online geldzaken regelen wanneer het ze uitkomt. De gegevens die de klant ziet op de rekening is de met de komst van het nieuwe programma de meest actuele situatie. Onderweg op de telefoon even de rekening bekijken is nu makkelijker doordat het programma gebruiksvriendelijker is dan Budget Online was.

Transparante overheid

Met Mijn Budget kan de klant nu ook de gegevens van een eventueel schuldhulpverleningstraject bekijken. Dit is een belangrijk aspect van onze digitalisering: klanten steeds meer inzicht geven in welke informatie er bekend is bij Halte Werk zodat zij meer regie hebben op de eigen situatie.


Gebruikers van Budget Online krijgen automatisch een brief thuisgestuurd met meer informatie over Mijn Budget.