Steun voor zelfstandig ondernemers (Bbz) tijdelijk versoepeld

De regeling Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz) bestaat al een tijd. Maar is door de coronamaatregelen sinds 1 oktober 2021 versoepeld. De versoepelde voorwaarden zouden tot en met 31 december 2021 gelden. Dit wordt nu verlengd tot en met 31 maart 2022.

 

Heeft u in de maanden oktober, november en/of december 2021 een Bbz-uitkering aangevraagd en ontvangen? En wilt u deze ook in de maanden januari, februari en maart ontvangen? Dan kunt u uw aanvraag verlengen.

Aanvragen en verlengen

Vraag uw Bbz-uitkering of bedrijfskrediet aan met uw persoonlijke DigiD. U kunt uw eerdere aanvraag hier ook verlengen. Halte Werk laat u binnen 13 weken na ontvangst van uw aanvraag weten of u recht hebt op de regeling.

Bbz aanvragen of verlengen

Contact met het Zelfstandigenloket

Halte Werk Zelfstandigenloket werkt alleen op afspraak. De medewerkers zijn elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 16.00 uur. Hebt u een vraag voor het Zelfstandigenloket? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website. Als onderwerp kunt u 'Zelfstandigenloket' kiezen. Vermeld in uw bericht altijd uw naam, woonplaats en telefoonnummer.