WerkgeversServicepunt

Halte Werk is uw halte naar maatwerk voor werving en selectie van personeel als u een bedrijf heeft in de gemeente Alkmaar of Dijk en Waard.

Zoekt u een gemotiveerde medewerker? Wij nemen u werk uit handen door de juiste kandidaat te vinden voor uw vacature. Uw kandidaat halen wij uit het grootste bestand met werkzoekenden uit de regio. Hij of zij is direct inzetbaar en onze bemiddeling is kosteloos.

Ook maken wij het eenvoudig om werknemers met een arbeidsbeperking binnen uw bedrijf te plaatsen en goed te laten functioneren. U doet daarmee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij adviseren u over relevante regelgeving en mogelijkheden voor subsidies en ondersteuning!

Uw voordelen:

  • Direct inzetbaar personeel
  • Grootste aanbod van werkzoekenden in de regio
  • Gratis werving en selectie
  • Bijdrage aan invulling mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen)
  • Brede kennis over de uitvoering van de Participatiewet
  • Financiële voordelen (zoals loonkostensubsidie)
  • Beperkt werkgeversrisico (proefplaatsingen, no-riskpolis, etc.)

Contact WerkgeversServicepunt

Heeft u of verwacht u een vacature in uw organisatie? Wij willen zoveel mogelijk mensen laten deelnemen aan de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij u kosteloze werving en selectie!


Ondernemers
072 700 33 36
contact@wsp-nhn.nl

Wanneer er bij een kandidaat belemmeringen zijn om de werkzaamheden van uw vacature uit te voeren zoals een gemiddelde reguliere werknemer dat kan, is er sprake van ‘verminderde loonwaarde’. U kunt dan eventueel gebruik maken van een loonkostensubsidie, een geldbedrag van Halte Werk voor het feit dat de werknemer geen volledige loonwaarde heeft. Een arbeidsdeskundige stelt de hoogte van de loonwaarde van de werknemer vast op de werkplek.

Halte Werk is partner in het WSP-NHN