Ik heb geldzorgen

Bereikbaarheid van Budgetwinkel en Formulierenpunt

Houd rekening met aangepaste openingstijden van de Budgetwinkel en het Formulierenpunt deze periode. Lees meer over de aangepaste dienstverlening in coronatijd in ons nieuwsbericht.

Heeft u problemen met afbetalen of onvoldoende financieel inzicht? Zorg ervoor dat u betalingsachterstanden en beginnende schulden zo snel mogelijk aanpakt.

Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'

Inwoners uit de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk kunnen de Halte Werk geldplannen gebruiken. Maakt u zich zorgen over uw financiële situatie? Dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' u helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, maar ook mogelijke actiepunten. Hierdoor komt er weer uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen. Als u extra hulp nodig heeft, dan wordt u in het geldplan verwezen.

Ik wil het geldplan 'Kom uit de geldzorgen' invullen

Kom uit de geldzorgen

Budgetwinkel

Als inwoner van de gemeente Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk kunt u langskomen bij onze Budgetwinkel. Wij geven u persoonlijk advies over het omgaan met geld.

Wij helpen met het ordenen van uw administratie en stellen samen met u een compleet overzicht op van maandelijkse inkomsten en uitgaven. Heeft u te maken met schuldeisers? Dan helpen wij u met het maken van afspraken over uw schuld.Langskomen?

De Budgetwinkel is op maandag, woensdag en donderdag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Wilt u op een andere tijd of dag langskomen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

06 11 04 20 12 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur).
Of neem contact op via het contactformulier


Let op! Vergeet niet uw identiteitsbewijs (ID-bewijs) mee te nemen als u ons bezoekt.

Ik heb hulp nodig bij het oplossen van mijn schulden