Ik heb geldzorgen

Heeft u problemen met afbetalen of onvoldoende financieel inzicht? Zorg ervoor dat u betalingsachterstanden en beginnende schulden zo snel mogelijk aanpakt.

Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'

Inwoners uit de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk kunnen de Halte Werk geldplannen gebruiken. Maakt u zich zorgen over uw financiƫle situatie? Dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' u helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, maar ook mogelijke actiepunten. Hierdoor komt er weer uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen. Als u extra hulp nodig heeft, dan wordt u in het geldplan verwezen.

Ik wil het geldplan 'Kom uit de geldzorgen' invullen

Kom uit de geldzorgen

Budgetwinkel

Als inwoner van de gemeente Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk kunt u contact zoeken met onze Budgetwinkel. Wij geven u persoonlijk advies over het omgaan met geld.

Wij helpen met het ordenen van uw administratie en stellen samen met u een compleet overzicht op van maandelijkse inkomsten en uitgaven. Heeft u te maken met schuldeisers? Dan helpen wij u met het maken van afspraken over uw schuld.

Contact met de Budgetwinkel

De Budgetwinkel is op maandag, woensdag en donderdag bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Bel 14 072 (kies 'Alkmaar') of neem contact op via het contactformulier.

Ik heb hulp nodig bij het oplossen van mijn schulden

  • Meer informatie over het aanvragen van schuldhulpverlening vindt u op de pagina Ik heb schulden en wil hulp.
  • Bent u een ondernemer met geldproblemen? Dan kunt u terecht op de pagina van het Zelfstandigenloket.