Bespaar op uw energiekosten!

U heeft het misschien al wel gehoord: de prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Maar wat kunt u doen om uw kosten toch zo laag mogelijk te houden?

Kijk eens op www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie. Daar geeft Gezondverzekerd.nl tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. Maar u vindt hier ook informatie over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? U krijgt hier een persoonlijk advies dat past bij uw situatie!

Voordelen van goedkope energie

Gezondverzekerd.nl werkt samen met uw gemeente en biedt met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen.

Stap over via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie en krijg de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. Gezondverzekerd.nl heeft speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen juist niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl helpt u met het beste advies voor uw situatie. 

Ga dus naar www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie en kijk hoe u het beste kunt besparen op uw energiekosten. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389. Of meld u aan voor het online spreekuur via deze link