Banenmarkt 29 oktober: online zoeken en ontmoeten

Is het mogelijk een banenmarkt te organiseren in coronatijden? Jazeker! Een digitale banenmarkt biedt zelfs extra mogelijkheden – voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Zit u ook donderdagochtend 29 oktober van 9.30-12.15 uur klaar achter uw laptop?

Werkgevers en werkzoekenden van Texel tot Alkmaar en Hoorn kunnen op 29 oktober elkaar digitaal ontmoeten. De digitale Banenmarkt biedt werkzoekenden workshops, vacatures, informatie over omscholingstrajecten of werken in het buitenland. Daarnaast biedt deze Banenmarkt werkgevers de mogelijkheid zich via een livestream te presenteren of een ‘blind date’ aan te gaan met werkzoekenden.

Alle werkgevers en werkzoekenden die op zoek zijn naar de perfecte ‘match’ zijn van harte welkom mee te doen! Werkgevers kunnen zich aanmelden tot 15 oktober via www.banenmarktnhn.nl

Zoekt u werk? U kunt zich vanaf 15 oktober aanmelden via www.banenmarktnhn.nl, maar bezoek de website nu alvast om u voor te bereiden op sollicitaties met de webinars door, bijvoorbeeld uw CV te maken. Onderzoek alvast uw mogelijkheden, bekijk vacatures, bedrijfsfilmpjes en lees alles over (om)scholingsprojecten en kansen op de arbeidsmarkt.

Naar overzicht