Dienstverlening Halte Werk in verband met coronavirus

Halte Werk volgt het advies van het RIVM waar het gaat om het coronavirus. Onze dienstverlening gaat zoveel mogelijk door, maar wel in aangepaste vorm. Gebruik bij vragen zoveel mogelijk het contactformulier op de website of zoek eventueel telefonisch het contact. Bel 14 072 en kies 'Alkmaar'. Halte Werk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Het Stadskantoor en de publieksbalies van Halte Werk zijn de komende periode beperkt geopend van 9.00-12.00 uur. Wij willen u vragen alleen langs te komen als dit niet anders kan en als u geen gezondheidsklachten heeft. Kom zoveel mogelijk alleen. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking. De medewerkers van Halte Werk werken waar mogelijk vanuit huis.

 • Workshops en trainingen gaan voorlopig niet door.
   
 • De Budgetwinkel is voorlopig alleen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 11 04 20 12 op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur of via het contactformulier.
   
 • Het Formulierenpunt Alkmaar is vanaf 25 mei geopend op maandagochtend en donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Op dinsdagochtend is het Formulierenpunt Alkmaar geopend op afspraak.
  Ook is het Formulierenpunt Alkmaar telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 11 91 64 94 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

  Informatie over het Formulierenpunt Heerhugowaard is te vinden op de website van MET Heerhugowaard.

  Informatie over het Formulierenpunt Langedijk is te vinden op de website van de Gemeente Langedijk.
   
 • Ook aan jongeren vragen wij deze periode om de (uitkerings)aanvraag zoveel mogelijk digitaal te doen. Maar woon je in Bergen, Castricum of Heiloo? Dan kan je geen digitale aanvraag doen. Vanaf maandag 8 juni is het Jongerenloket voor deze jongeren geopend op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur.

Via de website houden wij u op de hoogte van de dienstverlening van Halte Werk in de komende periode.

Naar overzicht