Maak werk van uw talent!

Op 9 juni organiseert UWV het webinar ‘Maak werk van uw talent!’. Dit is een online bijeenkomst voor alle werkzoekenden in Noord-Holland Noord. Het evenement wordt georganiseerd voor iedereen die een extra duwtje in de rug kan gebruiken bij het zoeken naar een (nieuwe) baan.

Het komt steeds minder vaak voor dat mensen bij één werkgever blijven en altijd dezelfde functie blijven uitvoeren. Functies veranderen of verdwijnen en nieuwe banen ontstaan. Die onzekerheid maakt het steeds belangrijker om te weten welke interesses, vaardigheden én competenties je hebt en hoe je die kunt inzetten in een (nieuwe) baan.

Deelnemers worden met het webinar op weg geholpen bij hun zoektocht naar werk. Het wordt niet alleen een nuttig maar ook een leuk event, met onder andere muziek en inspirerende en verrassende sprekers, zoals Ali B. De uitzending staat onder leiding van Harm Edens, onder andere bekend van het televisieprogramma ‘Dit was het nieuws’.

Aanmelden

Het evenement ‘Maak werk van uw talent!’ wordt gehouden op woensdag 9 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Werkzoekenden uit Noord-Holland Noord (Van Texel tot en met Castricum-Uitgeest-Koggenland) kunnen zich aanmelden via www.werk.nl.

Foto van schilder aan het werk
Naar overzicht