Zelfstandig ondernemer, kunnen wij u helpen?

Maatwerk voor ondernemers getroffen door de coronacrisis, ook advies en coaching mogelijk

Veel zelfstandig ondernemers zijn hard geraakt door de coronacrisis. Daardoor hebben zij soms te weinig inkomsten. Het is voor deze ondernemers van belang om weer perspectief te krijgen en zich te heroriënteren op de toekomst. Gemeenten hebben de wettelijke taak hun inwoners hierbij te helpen.

Dit is een uitbreiding van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Ondernemers die wonen in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Bergen, Castricum en Heiloo kunnen hiervoor terecht bij Halte Werk. Zij voert de Tozo regeling uit voor deze gemeenten. De heroriëntatie is bedoeld voor alle ondernemers die door de coronacrisis in zwaar weer verkeren. Dus ook ondernemers die geen gebruikmaken van de Tozo regeling zijn van harte welkom.

Nieuwe kansen zoeken

De uitbreiding van de Tozo regeling betekent meer dan alleen financiële hulp. Met de heroriëntatie helpen de gemeenten via Halte Werk ondernemers bij het vinden van nieuwe kansen om hun bedrijf weer rendabel te maken. Blijkt dat in de huidige situatie niet realistisch? Dan wordt gekeken naar de vervolgstappen die de ondernemer het beste kan zetten. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuw businessmodel, bij- of omscholing of werk in loondienst.

Ondernemersadviseurs

Een team van ondernemersadviseurs staat klaar om de ondernemers te helpen. Met bijvoorbeeld een persoonlijk adviesgesprek, coaching of een onderzoek naar de levensvatbaarheid van het bedrijf. Ook worden ondernemers geholpen bij het vinden van een oplossing voor financiële problemen of schulden. Of juist bij het vinden van een (bij)baan in loondienst.

Ondernemer?

Wacht niet te lang, en meld u aan voor een vrijblijvend gesprek via zelfstandigenloket@haltewerk.nl. Hoe eerder, hoe beter!
Lees meer op www.haltewerk.nl/herorientatie.

Naar overzicht