Organisaties Huygenpas

De Huygenpas is er voor inwoners van de gemeente Dijk en Waard (eerder Heerhugowaard) met een laag inkomen en weinig vermogen. Bij de pas krijgen pashouders een digitaal tegoed dat zij kunnen besteden bij aangesloten organisaties (pdf, 423 KB). Om bijvoorbeeld het lidmaatschap van een sportvereniging van te betalen.

Tegoed

Het tegoed bij de pas is voor sociale, culturele en sportieve activiteiten. Wellness-activiteiten vallen bijvoorbeeld niet hieronder. Eten en drinken kunnen ook niet betaald worden met het tegoed. Het tegoed staat digitaal op de pas. Download de zakelijk Huygenpas app om tegoed in te kunnen nemen. Het bedrag wordt automatisch naar u overgemaakt door Halte Werk.

Meer informatie kunt u vinden in onze handleiding afboeken tegoed Huygenpas.

Download de handleiding (pdf, 551 KB)

Aanmelden

Via deze link vult u éénmalig de gegevens van uw vereniging in. U ontvangt dan direct een e-mail met een inlogcode. (Let op: soms ontvangt u deze in de map met ongewenste e-mai). Bewaar de inlogcode goed, u heeft deze later nodig om in te loggen op de zakelijke app en website van de Huygenpas. Nadat wij uw inschrijving hebben geaccepteerd kunnen pashouders bij u betalen. U ontvangt een bevestigingsmail. Voor het gebruik van de applicatie gelden algemene voorwaarden (pdf, 195 KB).

Voor meerdere kortingspassen één inlogcode

Is uw vereniging ook aangesloten bij de MeedoenPas? Dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven. Gebruik uw inlogcode van de MeedoenPas ook voor de Huygenpas.

Let op! Meld u aan via het contactformulier. Huygenpashouders kunnen niet bij u betalen totdat wij uw aanmelding hebben geaccepteerd.

Betaling

Aan het eind van iedere maand worden de door uw organisatie/vereniging afgeboekte bedragen automatisch naar het door u opgegeven bankrekeningnummer overgemaakt. Hiervan kunt u een factuur downloaden. Lees meer hierover in de handleiding ‘downloaden factuur (pdf, 270 KB)’.

Let op! Op de factuur ziet u geen persoonsgegevens van pashouders, alleen de ingenomen bedragen.