Disclaimer

Halte Werk besteedt grote zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website www.haltewerk.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment worden gewijzigd. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Halte Werk kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.haltewerk.nl. Op de website kunnen links naar andere instellingen en organisaties zijn opgenomen. Halte Werk kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en niet garanderen dat de websites foutloos of ononderbroken functioneren.

Privacy

Halte Werk hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens in verband met het gebruik van haltewerk.nl. Informatie over bezoeken aan onze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Informatie wordt niet gebruikt ter identificatie van individuele personen. De naam-, adres- en telefoongegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door Halte Werk worden gebruikt.

Meer informatie over hoe Halte Werk met uw persoonsgegevens om gaat kunt u vinden in de privacyverklaring.