Plaatsing

Hoe organiseert Halte Werk de plaatsing?

Onze uitgebreide werkintake levert veel kennis op over ervaring, motivatie en voorkeur van onze kandidaten. Daardoor schakelen we extra snel zodra we uw vacature ontvangen!

Werkwijze

  1. We maken meteen een afspraak. Zo hebben we snel een duidelijk beeld van welke kandidaat u zoekt.
  2. Selectie geschikte kandidaten. Van dit traject houden we u steeds op de hoogte.
  3. Referentiecheck! U krijgt een nagetrokken compact profiel van de kandidaat.
  4. Geselecteerde kandidaten bereiden we voor op het sollicitatiegesprek. U krijgt een goed voorbereide sollicitant met een helder cv op bezoek, mogelijk mét adviseur.
  5. Positieve match? Uw kandidaat start meteen (eventueel met jobcoaching).

Hebben wij niet de juiste kandidaat? Dan delen wij, met uw toestemming, de vacature met onze collega’s van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland-Noord. Zo helpen wij u altijd verder!

Een nieuwe medewerker klaargestoomd!

Uw nieuwe medewerker maken we door workshops en coaching ‘job ready’. De kandidaat werkt dan onder meer aan presentatie-, werknemers- en sollicitatievaardigheden. Ook versterken we de computer- en social media vaardigheden. Daarnaast is het mogelijk dat we de kandidaat een korte opleiding aanbieden. Denk dan bijvoorbeeld aan een VCA- of heftruckcertificaat.

Begeleiding ‘on-the-job’

Iemand met een arbeidsbeperking die bij u gaat werken vanuit de Participatiewet, bieden wij mogelijk twee a drie uur per maand een ‘jobcoach.’ Deze professionele begeleider ondersteunt de kandidaat en is uw aanspreekpunt. Zo werken we uw nieuwe medewerker in op de werkvloer, stimuleren de samenwerking met collega’s en houden een vinger aan de pols. Altijd in overleg met u! Heeft u binnen uw organisatie een jobcoach? Dan betalen wij u wellicht tijdelijk een vergoeding voor deze begeleidingsuren. Is het door bijvoorbeeld een handicap nodig de werkplek aan te passen? Halte Werk betaalt deze kosten.

Ik wil jobcoaching aanvragen (pdf, 21 KB)

Sollicitanten vanuit de garantiebanen

Voor organisaties met ruim vijfentwintig medewerkers geldt een inspanningsverplichting om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Dat zijn de ‘garantiebanen’ uit het sociaal akkoord kabinet-werkgevers 2013. Heeft u een vacature en wilt u voldoen aan de verplichting vanuit de banenafspraken? Dan kunnen wij kandidaten aan u voorstellen die tot deze doelgroep behoren.

Contact WerkgeversServicepunt

Heeft, of verwacht, u een vacature in uw organisatie? Wij willen zoveel mogelijk mensen laten deelnemen aan de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij u kosteloze werving en selectie!


Ondernemers
072 700 33 36
contact@wsp-nhn.nl

Halte Werk is partner in het WSP-NHN