Geldplan Halte Werk

Geldplan Halte Werk is een handige manier om grip te krijgen op uw geld. Er zijn acht verschillende plannen. U ontvangt tips om uw uitgaven te verminderen en uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht in het maken van zorgvuldige keuzes voor als u geld over heeft. Mooi meegenomen deze tips, niet laten liggen dus!

Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'

Als u zich zorgen maakt over uw financiële situatie dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' u hierbij helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, u krijgt ook mogelijke actiepunten. Hierdoor komt er weer uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen. Als u extra hulp nodig heeft, dan wordt u in het geldplan verwezen.

Geldplan 'Beter rondkomen'

Wilt u dat uw inkomsten en uitgaven beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het persoonlijk plan 'Beter Rondkomen', zodat u vaker geld overhoudt aan het einde van de maand.

Geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen'

Als u juist geld overheeft maakt u het persoonlijk plan 'Sparen, Aflossen of Beleggen'. Hiermee ziet u wat voor u goede keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag.

Geldplan Rondkomen met kinderen

Heeft u moeite om uw kinderen alles te bieden wat ze nodig hebben? Wilt u weten welke regelingen beschikbaar zijn? Of is uw doel minder piekeren en stress? Vul dan het plan 'Rondkomen met kinderen' in.

Geldplan 'Studie (klein)kinderen'

Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw (klein)kind? Bepaal welk bedrag u opzij wil en kan zetten en zie wat het u oplevert bij sparen en/of beleggen. Vul dan het plan 'Studie (klein)kinderen' in.
 

Geldplan bijna 18
Word je bijna 18?

Wat moet je écht regelen? Regel het met het Geldplan bijna 18! Dan ben je goed voorbereid.
 

Geldplan Pensioen
Heeft u (straks) genoeg pensioen?

Wat kunt u doen aan uw pensioen? Vul het Geldplan Pensioen in voor praktische tips voor nu en later.
 

Geldplan ZZP

Bent of wordt u zzp'er? Dan vragen uw financiën extra aandacht. Wilt u weten hoe u het goed kunt regelen? Met het geldplan ZZP krijgt u tips voor úw situatie.

Halte Werk is partner van Startpunt Geldzaken. Een initiatief van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Beleggersvereniging VEB en de Stichting certificering FFP.