Ik heb geldzorgen, wat nu?

Heeft u problemen met afbetalen of onvoldoende financieel inzicht? Zorg ervoor dat u betalingsachterstanden en beginnende schulden zo snel mogelijk aanpakt.

Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'

Inwoners uit de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk kunnen de Halte Werk geldplannen gebruiken. Maakt u zich zorgen over uw financiële situatie? Dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' u hierbij helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, u krijgt ook mogelijke actiepunten. Hierdoor komt er weer uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen. Als u extra hulp nodig heeft, dan wordt u in het geldplan verwezen.

Ik wil het geldplan 'Kom uit de geldzorgen' invullen

Ik wil persoonlijk advies over het omgaan met geld

Als inwoner van de gemeente Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk kunt u langskomen bij onze Budgetwinkel.

Budgetwinkel

Wij helpen met het ordenen van uw administratie en stellen samen met u een compleet overzicht op van maandelijkse inkomsten en uitgaven. Heeft u te maken met schuldeisers? Dan helpen wij u met het maken van afspraken over uw schuld.Langskomen? De Budgetwinkel is op maandag, woensdag en donderdag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Wilt u op een andere tijd of dag langskomen? Bel 06 - 11042012 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur).
Mailen: budgetwinkel@haltewerk.nl

Let op! Vergeet niet uw ID-bewijs mee te nemen als u ons bezoekt.

Ik heb hulp nodig bij het oplossen van mijn schulden